Søren Bækkel

Multi- og metalkunstner


Bag By Beakkel står en mand, der har formet sit liv med sine hænder.


En mand der altid har kunnet se skønhed i de hverdagsting han omgiver sig med. For ham er det smukke det der er velkendt, det naturlige og det der kan opdages i de allernærmeste rammer – hvis bare man ser sig om.


Skønheden foreviger han i kunstværker af snart sagt alle typer: fotokunst, hvor motiverne findes i naturen, træskulpturer, hvor det mest yndede materiale er drivtømmer eller anden genbrugstræ og især metalkunst hvor køkkenredskaber, skruer og møtrikker og andre dagligdags metalting får nyt liv som smukke, overvældende skabninger.

De værker By Baekkel designer sætter fokus på skønheden i det små og det nære, de minder beskueren om, at alt har sin berettigelse, at alt er smukt hvis vi kigger på det fra den rette vinkel og med de rette øjne – og det minder om den rigdom vi er omgivet af og om at vi skal lade os begejstre i dagligdagen frem for altid at være på jagt efter noget større, dyrere, bedre.


Bag By Baekkel står en mand, han hedder Søren Bækkel, er 44år og bor langt ude på landet.


Jeg er den mand og jeg glæder mig til at vise dig den skønhed du måske ikke vidste du allerede er omgivet af i dit liv.


Søren Bækkel – Multi- og Metalkustner
Jeg har igennem 14 år arbejdet i stålindustrien og altid været fascineret af at forme ting med mine hænder, jeg har gennem tiden  arbejdet med kunst på mange måder , fotokunst , tegne/male, trækunst , men det er dog jernkunsten der trækker mest.

info@bybaekkel.dk

tlf og sms 52300314


Søren Bækkel

Multi- og metalkunstner

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend